Weirdly Designed.

The main area with the two large windows is my living room, and the space with the door and smaller window is the boundary between my bedroom and the living room. No sunlight enters my bedroom, so I will create a structure that can shine the sun from the window of the living room to the ceiling so that more light can bounce into my bedroom.Screen Shot 2014-10-09 at 3.26.55 PM Screen Shot 2014-10-09 at 3.27.21 PM

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s